Disney Pixar’s Lightyear vanaf 3 augustus op Disney Plus

Na een succesvolle run in bioscopen, wordt Disney Pixar’s Lightyear volgende maand, op 3 augustus 2022, uitgebracht op Disney Plus. In de film, die de definitieve oorsprong is van Buzz Lightyear – de held die het speelgoed inspireerde uit de iconische Toy Story-films – speelt Chris Evans de rol van Buzz. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte. Om het nieuws te vieren is er een nieuwe spot voor Lightyear vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Lightyear op Disney Plus

Het definitieve oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear, de held die het speelgoed inspireerde. Lightyear volgt de legendarische Space Ranger nadat hij is gestrand op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde, samen met zijn commandant en hun bemanning. Terwijl Buzz een weg terug naar huis probeert te vinden door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotgezelkat Sox. De komst van Zurg, een imposante aanwezigheid met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda, compliceert de zaak en bedreigd de missie bedreigen.

De stemmencast bestaat uit namen als Chris Evans, Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Peter Sohn as Sox, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez, Isiah Whitlock Jr.

De film is geregisseerd door Angus MacLane (Finding Dory) en geproduceerd door Galyn Susman (Toy Story 4, Ratatouille). De muziek in de Pixar-film is van Oscarwinnende componist Michael Giacchino, die onlangs ook de soundtrack verzorgde van Spider-Man: No Way Home.

De enorm succesvolle Toy Story franchise begon met de eerste film in 1995, geregisseerd door John Lasseter en geschreven door Joss Whedon, Andrew Stanton, Joel Cohen en Alec Sokolow. De film was de eerste speelfilm van Pixar en had rollen voor  Tom HanksTim AllenAnnie PottsJoan Cusack, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, John Morris en Erik von Detten.

De film Lightyear is vanaf 3 augustus 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter