Disney Plus werkt aan Stargirl 2

Volgens The Hollywood Reporter is Disney Plus momenteel bezig met de ontwikkeling van Stargirl 2, het vervolg op hun coming-of-age-verfilming van Stargirl uit 2020. Het potentiële vervolg zal de terugkeer zijn van hoofdrolspeler Grace VanderWaal en regisseur Julia Hart.

Het aankomende Stargirl vervolg zal ook het grootste deel van het creatieve team terugbrengen en nieuwe castleden bevatten, waaronder Elijah Richardson (When They See Us) als de nieuwe romantische hoofdrol. Michael Penn zal nieuwe originele muziek schrijven.

Stargirl 2 op Disney Plus

Stargirl is een teder en ongebruikelijk coming-of-age-verhaal gebaseerd op de veelgeprezen young adult roman over een bescheiden middelbare scholier die zich onverklaarbaar aangetrokken voelt tot het nieuwe meisje, wiens onconventionele manieren veranderen hoe ze zichzelf zien… en hun wereld.

Leo Borlock is een normale tiener die een goede omgang heeft met andere op de Mica High School in Arizona. De bijzondere en ukulele-spelende Stargirl Caraway, die thuisonderwijs heeft gekregen, komt naar de tiende klas op de schoool. De meeste kinderen op school schuwen haar vanwege haar uniekheid, maar Leo wordt verliefd op haar.

De film heeft rollen voor singer-songwriter Grace VanderWaal als Stargirl Caraway, Graham Verchere (Fargo, The Good Doctor) als Leo Borlock en Emmy-genomineerde Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) als Archie Brubaker. Er zijn tevens rollen voor Karan Brar als Kevin, Darby Stanchfield als Gloria en Maximiliano Hernandez als Mr. Rabineau.

Stargirl is geregisseerd door Julia Hart op basis van een scenario door Kristin Hahn en Julia Hart & Jordan Horowitz. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur Jerry Spinelli.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter