Disney+ verkrijgt Black Beauty adaptatie met Mackenzie Foy & Kate Winslet

Disney+ heeft Black Beauty overgenomen van Constantin Film en JB Pictures. De hedendaagse bewerking van het kinderboek geschreven door Anna Sewell gaat later dit jaar in première op de streamingdienst.

De reeds voltooide film is een moderne hervertelling van Sewell’s 19e-eeuwse roman en vertelt over het titulaire paard dat vrij in het Amerikaanse Westen is geboren. Wanneer ze wordt gevangengenomen en weggehaald bij familie, verstrengelt haar verhaal zich met dat van de 17-jarige Jo Green, die op dezelfde manier treurt over het verlies van haar ouders. De twee ontwikkelen langzaam een ​​band die is gebouwd op liefde, respect en wederzijdse genezing.

De film heeft rollen voor Mackenzie Foy (Interstellar, The Nutcracker and the Four Realms) als Jo Green en Oscarwinnaar Kate Winslet (The Reader, Steve Jobs) is de stem van Black Beauty. De film heeft ook rollen voor Iain Glen (Game of Thrones) als John Manly en Claire Forlani (Meet Joe Black) als mevrouw Winthorp.

Ashley Avis (Adolescence, Deserted) schreef het scenario en regisseerde de film. Black Beauty werd vorig jaar gefilmd in Zuid-Afrika. Jeremy Bolt (Polar, Monster Hunter) van JB Pictures en Constantin’s Robert Kulzer (Polar) produceerden het project samen met de Zuid-Afrikaanse producer Genevieve Hofmeyr (Mad Max: Fury Road) van Moonlighting Films. Uitvoerende producenten zijn Martin Moszkowicz, Edward Winters en Jon Brown, met Dylan Tarason als co-producer.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter