Disney wil Free Guy 2 met Ryan Reynolds

Free Guy 2 komt er aan volgens hoofdrolspeler Ryan Reynolds. De Deadpool-acteur onthulde dat Disney heeft bevestigd dat ze een vervolg op Free Guy willen. Dit werd ondersteund door een retweet van 20th Century Studios en regisseur Shawn Levy die “Yup” zei in een tweet. Het nieuws komt slechts een dag nadat de komedie in de bioscoop werd uitgebracht. Volgens de eerste voorspellingen brengt Free Guy na het eerste openingsweekend $26 miljoen dollar aan de box-office om. Reynolds zei:

“After 3 years [of] messaging Free Guy as an original IP movie, Disney confirmed today they officially want a sequel. Woo hoo! If it isn’t called Albuquerque Boiled Turkey we’ve failed.”

Free Guy 2

Update: Een recent interview met regisseur Shawn Levy (Real Steel en Night at the Museum) komt naar voren dat de film nog steeds op de planning staat. Al beginnen de opnames pas als hij en hoofdrolspeler Reynolds er klaar voor zijn:

We had such a clear idea of the tone, the story, the details of Free Guy, and we both made a few sequels in our lives, and so we know how hard it is to make a worthy one. And when we feel confident that’s the kind we’ll make, then we’ll make it.

In Free Guy, een epische actiekomedie van Twentieth Century Studios, ontdekt bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden.. een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden.. voor het te laat is.

Het scenario van de film is geschreven door Matt Lieberman en Zak Penn.

Naast Ryan Reynolds zijn er rollen voor Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Joe Keery (Stranger Things), Channing Tatum (21 Jump Street), Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter