Disneynature’s Polar Bear vanaf 22 april op Disney Plus

Disney Plus heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven van de film Polar Bear van Disneynature, die vanaf 22 april 2022 exclusief op Disney Plus kan worden gestreamd als onderdeel van de viering van Earth Day. De film wordt verteld door tweevoudig Academy Award®-genomineerde Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich) en gaar over een nieuwe moeder wiens herinneringen aan haar eigen jeugd haar voorbereiden op het moederschap in de steeds uitdagender wordende wereld van ijsberen.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Polar Bear Disney Plus

Polar Bear op Disney Plus

Disneynature’s Polar Bear vertelt het verhaal van een nieuwe moeder wiens herinneringen aan haar eigen jeugd haar voorbereiden op het moederschap in de steeds uitdagender wordende wereld waarmee ijsberen tegenwoordig worden geconfronteerd.

De film is geregisseerd door Alastair Fothergill en Jeff Wilson, het regieteam achter Disneynature’s Penguins, en geproduceerd door Fothergill, Wilson en Conli.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter