Distorted trailer met Christina Ricci & John Cusack

QME Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Distorted, met in de hoofdrollen Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything, The Opposite of Sex), Brendan Fletcher (The Revenant, The Killing) en John Cusack (Love & Mercy, High Fidelity). Bekijk de Distorted trailer en poster hieronder!

Distorted trailer

In de psychologische thriller besluiten Lauren (Ricci) en Russel Curran (Fletcher) om weg te gaan van de drukte van de stad en te verhuizen naar de vredige oase van The Pinnacle, een felbegeerde luxe flat met ultramodern design, state-of-the-art kunst functies en beveiligingssystemen. Lauren begint te vermoeden dat het gebouw een donkere kant heeft en zoekt de hulp van Vernon (Cusack), een onderzoeksjournalist met interesse in cybercompliance. Samen gaan ze geloven dat The Pinnacle mogelijk nietsvermoedende bewoners hersenspoelt.

Distorted werd geregisseerd door Rob King (Something More, The Humanity Bureau) op basis van een scenario door Arne Olsen (Repeaters, Here’s to Life). De film wordt op 22 juni uitgebracht door QME Entertainment.