Dit zijn de beste Netflix series van dit moment

Ben je toe aan een avondje Netflix? Dat is te begrijpen! Heerlijk met een drankje en hapje op de bank. Maar wat zijn nou de beste Netflix series van dit moment? Dat lees je in dit artikel.

Duik in het leven van Walter White

Waarschijnlijk heb je deze serie al eens gezien. De serie is namelijk al erg bekend en is misschien wel de beste Netflix serie ooit gemaakt. We hebben het over Breaking Bad. Deze misdaadserie behoort zonder twijfel tot de beste series op Netflix. Als je Walter ‘Heisenberg’ White’s weg van treurige docent naar keiharde drugsbaas nu nog steeds niet gezien hebt, raden we je aan gewoon maar te beginnen aan deze geweldige serie. Je kunt daarna gelijk door met Netflix-film El Camino: A Breaking Bad Movie en prequel Better Call Saul.

Spellen spelen met Squid Game

De volgende serie die wordt uitgelicht is echt legendarisch. De serie zorgde voor opschudding door de wreedheid en zelfs kinderen deden de spellen uit de serie na. Heb je al enig idee over welke serie het gaat? Natuurlijk is dit Squid Game. Een man met geldproblemen wordt uitgenodigd om samen met een grote groep mensen een reeks kinderspelletjes te spelen, maar wie verliest, wordt afgeknald. Squid Game had makkelijk een trashy serie kunnen zijn en weet dit te voorkomen door een aantal sympathieke personages te introduceren en je regelmatig op het verkeerde been te zetten. De serie is wel bloederig. Daar moet je tegen kunnen. Maar het is zeker de moeite waard!

Pak het schaakbord er maar bij

Houd je van bordspellen en schaak jij er op los? Dan is The Queen’s Gambit iets voor jou! Deze serie is een fictief drama over de eerste vrouwelijke schaakgrootmeester Beth Harmon (Anya Taylor-Joy). Ze groeit op als wees en raakt verslaafd aan verdovende middelen. Je zou denken dat het dan mis gaat, maar dat is niet zo. Tegelijkertijd is ze griezelig goed in schaken en neemt ze het als tiener al op tegen de beste schakers ter wereld. Je hoeft de regels van het spel niet te snappen om de spanning te voelen tijdens deze schaakpartijen in de serie. Absoluut een van de beste series op Netflix.

Serie vol spanning

Leg je telefoon maar aan de kant. Dit is de Netflix serie waarbij je niet op je telefoon gaat kijken: The Umbrella Academy. Deze op een comic gebaseerde superhelden show is nooit saai, houdt het tempo gigantisch hoog en zit vol bijzondere, kleurrijke, knotsgekke, spannende en emotionele momenten. Dat laatste slaat vooral op de band tussen de geadopteerde Hargreeves-kinderen die worstelen met zichzelf, elkaar en hun superkrachten. De nogal complexe familiegeschiedenis komt terug in elke scène en dat bedoelen we op een positieve manier. The Umbrella Academy laat zelden een steek vallen en zit vol met actie.

Je weet nu welke series je kan bingen. Natuurlijk heb je wel goed internet thuis nodig. Hier kan je internet en tv vergelijken. Op die manier ben jij helemaal klaar voor een avond met de beste Netflix series van dit moment!