Dit zijn de deelnemers van de ijzingwekkende Halloween editie van De Verraders

Maak je klaar voor een speciale Halloween editie van De Verraders waar de missies en moorden bloediger zijn dan ooit en de deelnemers geen enkel middel schuwen in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van oud deelnemer Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren? De Halloween editie van De Verraders is vanaf 27 oktober dagelijks met 6 afleveringen te zien bij Videoland.

Frank Evenblij:

“Geweldig om aan de andere kant van het programma te staan, de vorige keer was ik deelnemer dus weet ik precies wat alle kandidaten van ‘De Verraders’ ondergaan. Eigenlijk vond ik het nu prettiger om als presentator hier aan mee te werken en vooral omdat deze Halloween editie best een pittige, lugubere versie van ‘De Verraders’ is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het met heel veel plezier heb gedaan.”

De BN’ers die in dit avontuur stappen zijn Bastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi en Hugo Kennis.

De Verraders Halloween deelnemers

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

Op het geheel in Halloween ondergedompelde kasteel De Havixhorst, komen dit jaar dertien bekende Nederlanders samen voor een nieuw adembenemend seizoen van De Verraders. Wederom worden drie van hen aangewezen als Verrader, de rest blijft Getrouwe. De Verraders ontmoeten elkaar voor het eerst ’s nachts in het torentje waar ze erachter komen wie hun mede Verraders zijn. Elke nacht ‘vermoorden’ de Verraders een Getrouwe. Elke middag krijgen de Gertrouwen aan de ronde tafel de kans om een Verrader te ontmaskeren en deze te verbannen. Lukt het de Getrouwen om alle Verraders naar huis te sturen voor de finale dan gaan zij er met de winst vandoor en mogen ze de zilverschat verdelen. Echter als blijkt dat onder de finalisten nog één of meerdere Verraders zijn, winnen de Verraders. Tijdens de missies is het gezamenlijke doel om zoveel mogelijk zilver te winnen voor de pot. Naast het zilver strijden de kandidaten ook voor toegang tot de wapenkamer. In de wapenkamer kun je een schild (beschermt je tegen de moord door de Verraders) en een dolk (kan je inzetten als extra stem aan de ronde tafel) winnen.

De Verraders wordt geproduceerd door idtv in samenwerking met de RTL Creative Unit en is vanaf donderdag 27 oktober dagelijks bij Videoland te zien. Maandag 31 oktober sluit Videoland deze Halloween editie af met een ‘extra spannende bloedige’ dubbele aflevering.

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter