DOC – Nelle Tue Mani seizoen 2 vanaf dinsdag 26 april bij FOX

Seizoen 2 van de Italiaanse serie DOC – Nelle Tue Mani is vanaf 26 april 2022 te zien op FOX. De serie speelt zich af in het fictieve ziekenhuis Policlinico Ambrosiano in Milaan, en draait om de gebeurtenissen van de afdeling interne geneeskunde. In het nieuwe seizoen is Doc vastbesloten om het team bij elkaar te houden, dat uit elkaar valt. Ondertussen test een onbekend virus de afdeling. Bekijk hieronder de trailer.

DOC seizoen 2 op FOX

Professor Andrea Fanti is een briljant hoofd van de Interne Geneeskunde. Zijn leven wordt op zijn kop gezet wanneer de vader van een patiënt die op zijn afdeling is overleden hem door het hoofd schiet. Andrea overleeft de schietpartij, maar verliest zijn geheugen van de laatste twaalf jaar van zijn leven. Wanneer hij wakker wordt, heeft hij moeite om zijn collega’s, zijn familie en de man die hij was geworden te herkennen.

DOC – Nelle Tue Mani is een Italiaanse televisieserie uitgezonden op Rai 1 vanaf 2020 en geschreven door Francesco Arlanch en Viola Rispoli. Het eerste seizoen werd geregisseerd door Jan Maria Michelini en Ciro Visco, het tweede door Beniamino Catena en Giacomo Martelli.

De serie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Dr. Pierdante Piccioni, voormalig hoofd van de spoedeisende hulp van Lodi en Codogno, die na een verkeersongeval op de ringweg van Pavia de laatste 12 jaar van zijn leven is vergeten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Luca Argentero, Matilde Gioli, Gianmarco Saurino en Sara Lazzaro.

DOC – Nelle Tue Mani seizoen 2 is vanaf 26 april 2022 te zien op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter