Doctor Strange 2 is vanaf 22 juni te zien op Disney Plus Nederland

Fans kunnen binnenkort Doctor Strange 2 herbeleven (of voor het eerst bekijken) op Disney Plus. De populaire Marvel Cinematic Universe film Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 22 juni 2022 te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder de trailer voor de release op Disney Plus.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange 2 disney plus

Doctor Strange 2 disney plus

Doctor Strange 2 op Disney Plus Nederland

Na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame (2019), WandaVision (2021), Loki (2021) en Spider-Man: No Way Home (2021) wordt Doctor Stephen Strange’s voortdurende onderzoek naar de “Time Stone” onderbroken wanneer een vriend zijn vijand wordt, wat erin resulteert dat Strange een afschuwelijk kwaad ontketent.

Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

De regie is in handen van Sam Raimi en het script is geschreven door Jade Bartlett en Michael Waldron.

De hoofdrollen worden gespeeld door Benedict Cumberbatch (Power of the Dog, Sherlock, Imitation Game), Benedict Wong (Spider-Man: No Way Home, Shang-Chi), Elizabeth Olsen (WandaVision, Wind River), Rachel McAdams (Disobedience, Game Night), Chiwetel Ejiofor (The Boy Who Harnessed the Wind) en en Xochitl Gomez.

Doctor Strange 2 is vanaf 22 juni 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange 2 disney plus

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter