Documentaire over Snelle vanaf 16 april op Netflix

Netflix maakt vandaag de releasedatum bekend van Snelle: Zonder jas naar buiten. De documentaire over de carrière en het leven van de populaire popartiest is vanaf 16 april 2021 exclusief te zien op Netflix. Snelle is daarmee de eerste Nederlandse artiest met een eigen documentaire op Netflix.

In de documentaire over de jonge, succesvolle artiest zien we hoe Snelle is uitgegroeid van underdog tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. We volgen Snelle rondom de lancering van zijn nieuwe album en staan stil bij hoe zijn leven er vandaag de dag uitziet. De documentaire wordt geproduceerd door Millstreet Films in samenwerking met ROQ ’N Rolla Music, Cloud 9 Music en Snelle Music.

Snelle op Netflix

Snelle: Zonder jas naar buiten is een openhartige documentaire over artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Een jongensdroom die werkelijkheid wordt en een voorbeeld voor de hedendaagse jeugd die droomt om van muziek te kunnen leven en anderen te inspireren met hun liedjes.

De regie van Snelle: Zonder jas naar buiten is in handen van Anne de Clercq (Soof 3). In de documentaire komen naast directe familie en vrienden van Snelle ook verschillende collega-artiesten aan het woord.

Rachel van Bommel van Millstreet Films vertelde:

“Ons doel is een bijzonder verhaal te vertellen dat jongeren inspireert, maar dat ook gaat over een actueel maatschappelijk thema, waarbij we een eerlijk, helder verhaal brengen over de weg naar roem, de leuke kanten daarvan, de prijs die je daarvoor soms betaalt en de verantwoordelijkheden die dit met zich mee brengt.”

Janey van Ierland, Manager Acquisitions en Co-productions bij Netflix:

“Netflix gelooft dat krachtige verhalen voor een groot publiek overal vandaan kunnen komen. We zijn daarom trots dat we het inspirerende verhaal van Snelle met zijn fans mogen delen. Het intieme portret toont de groei van een van de jongste en succesvolste Nederlandse artiesten op dit moment en is een verhaal dat veel mensen zal raken.”

Snelle: Zonder jas naar buiten is vanaf 16 april 2021 exclusief te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter