Documentaireserie Among The Stars vanaf 6 oktober op Disney Plus

Disney heeft een gloednieuwe documentaireserie Among The Stars aangekondigd, die op woensdag 6 oktober verschijnt op Disney Plus. Bekijk hieronder een trailer.

Among The Stars Disney

Among The Stars op Disney Plus

Alle zes afleveringen van de serie worden in één keer uitgebracht en gaat over NASA-astronaut Captain Chris Cassidy terwijl hij aan een laatste missie begint. Door middel van intieme beelden, persoonlijke videodagboeken en livestreambeelden – zowel op aarde als in de ruimte – krijgen kijkers een eerste blik op het uiterst belangrijke team van ingenieurs, vluchtleiders en specialisten die deze gevaarlijke en ontzagwekkende missies op zich nemen voor het grotere goed.

Na de successen en mislukkingen van de teams in de loop van twee jaar, biedt Among The Stars toegang tot de uiterst belangrijke NASA-missie om een wetenschappelijk experiment van $2 miljard te repareren. De Alpha Magnetic Spectrometer (AMS) heeft tot doel de oorsprong van het heelal te onthullen. Om de AMS te repareren, moeten voormalig Navy Seal-kapitein Cassidy en zijn team een ​​reeks complexe ruimtewandelingen maken, maar het verhaal gaat al snel over het bredere team bij NASA, hun rol bij deze gewaagde missie en de collectieve zoektocht om te slagen.

De reeks wordt geproduceerd door Fulwell 73 Productions voor Disney+. Ben Turner heeft de regie. Uitvoerende producenten van deze serie zijn onder meer Gabe Turner, Leo Pearlman, Will Gluck en Richard Schwartz.

Among The Stars verschijnt op woensdag 6 oktober op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter