Don Cheadle hoofdrol in Disney+ Marvel serie Armor Wars

Nadat er elementen van de geliefde verhaallijn van het stripboek werden gebruikt voor Iron Man 2, heeft Kevin Feige onthuld dat Armor Wars officieel wordt ontwikkeld als een Disney+ serie met Don Cheadle die zijn rol als James Rhodes, ook bekend als War Machine, zal hernemen!

Armor Wars

Oorspronkelijk geschreven door David Michelinie en Bob Layton, liep de comic van december 1987 tot juni 1988 voor zeven nummers. Het komische verhaal draait om het inventieve genie Tony Stark, terwijl hij ontdekt dat dezelfde topgeheime technologie die hij gebruikte om het Iron Man-pantser te maken nu in de handen is van verschillende dodelijke superschurken. Hij wordt gekweld door schuldgevoelens. Ondanks bezwaren van zijn regering, vrienden, collega’s en mede-superhelden, zweert Stark de kracht van Iron Man te gebruiken om het kwaad tot een einde te brengen en terug te nemen wat van hem is.

Nu Robert Downey Jr.‘s Stark dood is in het Marvel Cinematic Universe en de tweevoudig Oscar-genomineerde vrijwel met pensioen is gegaan, is het momenteel onduidelijk hoe de serie het materiaal zal benaderen of zal updaten met Cheadle’s Rhodes als de focus van het verhaal. De serie is momenteel ook zonder producenten, showrunner of schrijvers.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter