Don Mancini deelt eerste teaser Chucky serie

Nadat Don Mancini (Child’s Play) twee maanden geleden wat details over het plot had vrijgegeven, heeft hij nu op Twitter de eerste teaser voor de Chucky serie onthuld. Het gaat hier om de langverwachte serie-voortzetting van zijn iconische horrorfranchise. De serie gaat in 2021 in première en wordt uitgezonden op de netwerken SYFY en USA Network! De teaser voor de Chucky serie is hieronder te zien!

De Child’s Play serie richt zich op de pop die bezeten is door seriemoordenaar Charles Lee Ray uit de film. Mancini heeft onlangs onthuld dat de Chucky serie zich vlak na de gebeurtenissen van de film Cult of Chucky uit 2017 zal afspelen. De serie gaat ook terug naar de roots van de franchise door kinderen te betrekken. Mancini zei:

“I’ve long wanted to bring Chucky to television and Syfy is the perfect network for us. The show will be a fresh take on the franchise, allowing us to explore Chucky’s character with a depth that is uniquely afforded by the television series format while staying true to the original vision that has terrorized audiences for over three decades now.”

Mancini en Kirschner zullen samen uitvoerend produceren. David Kirschner zal ook produceren met tv-schrijver en producer Nick Antosca (The Act). Mancini zal de adaptatie voor Universal Cable Productions schrijven.

De Child’s Play franchise bestaat al 30 jaar, sinds de eerste film die in 1988 uitkwam en een succes was aan de box office. De film ontving over het algemeen positieve recensies en kreeg een cult-aanhang. De film kreeg zes sequels die succesvol bleven aan de kassa, maar langzaamaan kregen ze meer gemengde en negatieve recensies. Dat was tot Curse of Chucky, die terugkeerde naar de horrorwortels van de franchise en zeer positieve recensies kreeg. De meest recente film, Cult of Chucky, werd uitgebracht op Blu-ray en video-on-demand en ontving sterke recensies van critici. Brad Dourif is sinds het begin ​​een hoofdonderdeel van de franchise en heeft zijn stem gegeven aan de moorddadige pop in alle films.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter