Doom Patrol seizoen 4 vanaf 8 december op HBO Max

HBO Max heeft de eerste teaser vrijgegeven voor Doom Patrol seizoen 4, waarin het tijdreizende avontuur van het titulaire team wordt getoond. De populaire DC-superheldenserie keert op donderdag 8 december terug met de eerste twee afleveringen. De première wordt gevolgd door één aflevering per week tot en met 5 januari. Daarna zal de tweede helft van de vierde aflevering naar verwachting in 2023 debuteren.

Doom Patrol seizoen 4

Seizoen drie begint op het hoogtepunt van Dorothy’s confrontatie met de Candlemaker die leidt tot een verwoestend verlies. De Doom Patrol bevindt zich op een moeilijk kruispunt en elk lid worstelt om onder ogen te zien wie ze zijn en wie ze willen zijn. En de zaken worden een stuk ingewikkelder als Madame Rouge arriveert in een tijdmachine met een heel specifieke missie, als ze het zich maar kon herinneren.

Doom Patrol heeft hoofdrollen voor Joivan Wade als Victor Stone / Cyborg, Brendan Fraser als Robotman, Matt Bomer als Negative Man, Timothy Dalton als Niles Caulder / The Chief, April Bowlby als Elasti-Woman, Diane Guerrero als Crazy Jane en Alan Tudyk als Mr. Nobody.

Het nieuwe seizoen bevat ook de introducties van Michelle Gomez als Madame Rouge en Sisterhood of Dada, wiens leden worden gespeeld door Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalathara en Gina Hiraizumi.

De Doom Patrol personages verschenen eerder in de vijfde aflevering van Greg Berlanti’s DC Universe Titans. De serie wordt geschreven door Jeremy Carver van Supernatural en wordt uitvoerend geproduceerd door Berlanti, Geoff Johns, Jeremy Carver en Sarah Schechter.

Doom Patrol seizoen 4 is vanaf 8 december 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter