Downhill trailer met Will Ferrell & Julia Louis-Dreyfus

Fox Searchlight heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de komische drama-film Downhill, met Will Ferrell en Julia Louis-Dreyfus als een getrouwd stel dat een enorm conflict in hun relatie zal ondergaan nadat Ferrell’s personage een egoïstische beslissing neemt. Bekijk de trailer hieronder!

Gebaseerd op de Zweedse dramedy Force Majeure uit 2014. Downhill volgt het verhaal van hoe een lawine ontsnapping tijdens een skivakantie in de Alpen een ogenschijnlijk perfecte familie in verwarring brengt, omdat ze gedwongen worden het leven opnieuw te evalueren. De film is geschreven door Jesse Armstrong.

De film heeft hoofdrollen voor Julia Louis-Dreyfus (Veep), Will Ferrell (Holmes & Watson), Miranda Otto (Chilling Adventures of Sabrina), Zach Woods (Silicon Valley), Zoë Chao (Strangers), Julian Gray (Godless), Ammon Jacob Ford (9-1-1) en Kristofer Hivju (Game of Thrones).

Downhill wordt geproduceerd door Louis-Dreyfus, Anthony Bregman en Stefanie Azpiazu van Likely Story (Private Life, Enough Said), met Ruben Östlund (Force Majeure) en Erik Hemmendorff (The Square) als uitvoerende producenten.

De film is geregisseerd door het duo Nat Faxon en Jim Rash. Hun regiedebuut was de tienerdramedy The Way, Way Back uit 2013, die lovende kritieken kreeg van critici en publiek. De twee hebben ook het script geschreven voor The Descendants, die hen een Oscar-nominatie opleverde voor Best Adapted Screenplay.

De film staat gepland voor 14 februari 2020.