Dplay-serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls

De gloednieuwe Dplay-serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls, die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Fajah Lourens, Roos Forman, Lindsey van der Hoeven, Evelien van der Pelt en Famke Louise delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. Net zoals in een echt dagboek. Ze filmen alles zelf, zonder filter.

Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober exclusief te zien op Dplay, het streamingsplatform van Discovery Channel. Tot en met vrijdag 5 maart is er wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar.

Dplay-serie Fitness Diaries

De vijf fitgirls Fajah, Famke, Roos, Lindsey en Evelien die hun leven volledig wijden aan sport worden in deze Dplay Exclusive serie gevolgd. De vijf laten zien dat het bestaan van een fitgirl hard werken is. Of het nou gaat om het runnen van een fitnessbedrijf of elke dag bezig zijn met bodybuilding, spiritualiteit of body positivity. Ze moeten er soms veel voor doen en laten, maar ze krijgen er ook heel veel voor terug. Vanuit een wereld die zowel glamoreus als eenzaam kan zijn, delen zij hun belevenissen. Een persoonlijk en bijzonder inkijkje in het echte leven van een fitgirl. Inclusief een lach en op z’n tijd een traan.

Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober exclusief te zien op Dplay.

dplay

Video-on-demand platform Dplay is dé plek voor series en programma’s over het echte leven met bijzondere verhalen over echte mensen én hun passies. Op Dplay vind je het beste van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend, Eurosport 1 & 2, en de mooiste natuurdocumentaires van de BBC.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter