Dramaserie The Royals vanaf 12 augustus op FOX

Vanaf 12 augustus zendt FOX elke woensdag een dubbele aflevering van de dramaserie The Royals uit. The Royals gaat over macht, rijkdom en verlangen. Met dit koningspaar heb je zeker geen tekort. De reeks volgt het wel en wee van een fictionele Britse koninklijke familie die in een wereld van overvloed, lust, sensationele schandalen en koninklijke traditie leeft – een wereld waar ook een prijs aan hangt in de vorm van plicht, lotsbestemming en intense publieke aandacht.

The Royals op FOX

The Royals gaat over een fictieve versie van de Britse koninklijke familie. Aan het begin van de serie is koning Simon het staatshoofd. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw, koningin Helena (Elizabeth Hurley), die heel wat te stellen heeft met haar twee jongste kinderen, de nogal hedonistische tweeling Liam en Eleanor. Van de geplande troonopvolger, oudste zoon Robert , wordt gedacht dat hij om het leven gekomen is, waardoor onverwachts Liam klaargestoomd moet worden voor de troon.

The Royals werd oorspronkelijk uitgezonden van 15 maart 2015 tot en met 13 mei 2018. De reeks bestaat uit veertig afleveringen verdeeld over vier even lange seizoenen. The Royals werd uitgezonden door E!. Het verhaal van de serie is losjes gebaseerd op de roman Falling for Hamlet van Michelle Ray.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Vincent Regan, Elizabeth Hurley, William Moseley, Alexandra Park, Jake Maskall, Tom Austen, Merritt Patterson, Genevieve Gaunt, Max Brown.

The Royals is vanaf woensdag 12 augustus wekelijks te zien op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter