Duitse serie Tribes of Europe vanaf 19 februari op Netflix

In 2074 gaan drie familieleden eropuit om de toekomst van Europa te redden nadat het continent door een wereldramp in talloze rivaliserende ministaten is opgedeeld. De nieuwe Netflix serie Tribes of Europe is vanaf 19 februari te zien op de streamer. De Duitse sciencefiction serie is geregisseerd door Philip Koch en Florian Baxmeyer. Bekijk hieronder de trailer.

Tribes of Europe Netflix

Tribes of Europe op Netflix 

Het is 2074 en na een mysterieuze wereldramp woedt er een oorlog tussen de stammen die zich te midden van de ruïnes in Europa hebben gevormd. Twee broers en een zus van de vreedzame Origines-stam – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) en Elja (David Ali Rashed) – worden van elkaar gescheiden en daardoor gedwongen hun eigen weg te vinden in een hevig gevecht om de toekomst van het nieuwe Europa.

De cast bestaat uit namen als Henriette Confurius, Oliver Masucci, David Ali Rashed, Emilio Sakraya, Melika Foroutan, Alain Blazevic.

Tribes of Europe werd bedacht door Philip Koch, die in 2010 zijn debuut maakte met het gevangenisdrama Picco. De reeks bestaat uit zes afleveringen. Deze Netflix Original serie werd geregisseerd door  Philip Koch en Florian Baxmeyer. Samen met Benjamin Seller schreven zij ook het script. Koch vertelde:

“We noticed that we have to bring out the positive and hope more strongly. We are not moving in a radioactively contaminated post-apocalypse where doom lurks behind every corner. Rather, we are living in an exciting world where everybody gets back on their feet. A new beginning for the continent, full of hope – symbolic thus its new name: Europa, with an English pronunciation.”

Tribes of Europa is vanaf 19 februari 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter