Dumbledore te zien in Fantastic Beasts 2

Hoewel Fantastic Beasts and Where to Find Them pas later deze maand in de bioscopen te zien zal zijn, wordt nu al duidelijk dat Dumbledore zijn opwachting zal maken in Fantastic Beasts 2. Dit heeft regisseur David Yates aangekondigd:

“In the second movie Dumbledore comes back. He’s got a couple of good scenes with Newt… We’re discussing who would play Dumbledore, any suggestions would be good.”

In het geplande vervolg gaat naar verluidt slechterik Grindelwald een grote rol spelen. Hij is bevriend met Dumbledore, en wordt later in zijn leven een duister tovenaar. De strijd tussen Grindelwald en Dumbledore staat waarschijnlijk centraal in de vervolgen. Het is nog niet bekend welke acteurs men op het oog heeft.

In de eerste twee Potter-films werd de rol van Dumbledore gespeeld door Richard Harris, maar hij overleed en werd vervangen door Michael Gambon voor de rest van de films in de franchise.

Dumbledore in Fantastic Beasts 2

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Oscar-winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld. Voordat Harry, Ron, Hermelien en de rest voor het eerst Zweinstein binnenliepen doet Newt Scamander onderzoek naar magische wezens.

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

De film wordt geregisseerd door Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2-regisseur David Yates op basis van een scenario door J.K. Rowling.

De cast bestaat uit namen als Eddie Redmayne, Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller, Samantha MortonDan FoglerCarmen EjogoRon Perlman en Alison Sudo.

Fantastic Beasts And Where To Find Them zal vanaf 17 november 2016 te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter