Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves vanaf 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop

Paramount Pictures heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, de aanstaande live-action verfilming van Hasbro’s populaire boardgamefranchise. Deze kun je hieronder bekijken. De film zal op 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

 

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves in de bioscoop

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis en Hugh Grant.

De film is geschreven en geregisseerd door het regieduo Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night). Verdere details over de plot en personages van de verfilming worden nog geheim gehouden.

Dungeons & Dragons is in 2000 al eens naar het grote doek gebracht door regisseur Courtney Solomon. Ondanks de slechte kritieken kreeg de film toch een vervolg, Dungeons & Dragons 2: Wrath of the Dragon God. Dit was een televisiefilm. Het spel waarom de film gebaseerd is, is ontstaan in de jaren 70 en werd ontwikkeld door Gary Gygax en Dave Arneson.

De Dungeons & Dragons-film wordt gecoproduceerd en medegefinancierd door Hasbro, eOne en Paramount Pictures. eOne verzorgt de distributie in het VK en Canada, terwijl Paramount overal elders distribueert. Het zal ook worden geproduceerd door Hasbro’s Brian Goldner en Jeremy Latcham als onderdeel van zijn deal met eOne, Hasbro’s entertainmenttak.

De film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zal op 30 maart 2023 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter