Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves vanaf maart 2023 in de bioscoop

Paramount Pictures heeft eindelijk de officiële Dungeons & Dragons-titel bevestigd voor de aanstaande live-action verfilming van Hasbro’s populaire boardgamefranchise. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves met in de hoofdrol Chris Pine zal op 3 maart 2023 in de bioscoop verschijnen.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis en Hugh Grant.

De film is geschreven en geregisseerd door het regieduo Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night). Verdere details over de plot en personages van de verfilming worden nog geheim gehouden.

Dungeons & Dragons werd in 2000 al eens verfilmt door regisseur Courtney Solomon. Ondanks de slechte kritieken kreeg de film toch een vervolg, Dungeons & Dragons 2: Wrath of the Dragon God. Dit was een televisiefilm. Het spel waarom de film gebaseerd is, is ontstaan in de jaren 70 en werd ontwikkeld door Gary Gygax en Dave Arneson.

De Dungeons & Dragons-film wordt gecoproduceerd en medegefinancierd door Hasbro, eOne en Paramount Pictures. eOne verzorgt de distributie in het VK en Canada, terwijl Paramount overal elders distribueert. Het zal ook worden geproduceerd door Hasbro’s Brian Goldner en Jeremy Latcham als onderdeel van zijn deal met eOne, Hasbro’s entertainmenttak.

De film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zal op 3 maart 2023 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter