Recensie | The Lord of the Rings (Sandro Algra)

De extended edition van The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) verschijnt in de winkel, en hiermee wordt de Middle Earth saga van Peter Jackson definitief afgesloten. Maar voordat we al deze films op een zeiljacht zetten richting de onsterfelijke landen zullen we ze eerst één voor één beoordelen. In deze tweede week gaan we verder met The Lord of the Rings (1978) van Ralph Bakshi. Mocht je de films nog niet hebben gezien: wees gewaarschuwd, het bevat spoilers! Bekijk de video hieronder.

Zie de vorige aflevering voor een recensie van The Hobbit (1977).

The Lord of the Rings opent met de legende van de ring. Nadat de kwaadaardige heer Sauron werd verslagen ging zijn magische ring verloren. Millennia later duikt het weer op. Tovenaar Gandalf  haalt Frodo over om zijn huis snel te verlaten met de ring. Mysterieuze zwarte ruiters zijn er naar op zoek.

Kijk de volgende aflevering voor een recensie van  The Return of The King (1980), gevolgd door Peter Jacksons The Lord of The Rings trilogie (2001-2003) en tenslotte  The Hobbit trilogie (2012-2014).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter