Dutch Comic Con 2017 – Dutch Angle Film Journal #2

 

Dutch Comic Con 2017 - DAFJ #2

Dutch Comic Con 2017

Filmhoek.nl presenteert de derde editie van Dutch Comic Con in de nieuwste aflevering van Dutch Angle Film Journal. De Filmhoek redactie was op 25 en 26 maart aanwezig bij de Comic Con in Jaarbeurs Utrecht. Deze aflevering bevat onder meer interviews met de crew achter de Nederlandse fantasie / sci-fi film REKINDLE en het spel Assassin’s Creed Syndicate.

[youtube 82gcpHd6QGc]

Interviews:
– Callum Stamp
– Tom Ruys
– Stefanie Joosten
– Victoria Atkin
– Paul Amos
– Jurassic Park Netherlands

[youtube qm3q_hBtf8Y]

Stefanie Joosten bezocht voor de tweede keer de Dutch Comic Con in Utrecht. Deze keer was ze er ter promotie van haar nieuw project: de Nederlandse sci-fi / fantasy film REKINDLE. Ook Filmhoek.nl zette de traditie voort, met een nieuw interview.

[youtube mqYfRsTGE2M]

Regisseur Callum Stamp & producer Tom Ruys waren aanwezig tijdens Dutch Comic Con ter promotie van hun nieuw project: de Nederlandse sci-fi / fantasy film REKINDLE. Sandro sprak de beide heren.

[youtube U_K9eMjVGzs]

Evie en Jacob Frye, het duo uit Assassin’s Creed Syndicate, waren aanwezig tijdens Dutch Comic Con. Het ging hier althans om de acteurs Victoria Atkin en Paul Amos. Filmhoek.nl sprak de twee in een uitgebreid interview. Immy, de interviewer, nam ook de tijd om hun televisiewerk te bespreken.

FILMHOEK.NL presenteert DUTCH ANGLE FILM JOURNAL
Een YOUNG GUNS MEDIA productie
Gepresenteerd door: Sandro Algra en Immy Verdonschot
Montage: Sandro Algra
Uitvoerend producent: Glenn Abbink