Dutch Comic Con Winter Edition 2017 – DAFJ#5

In November 2017 werd de Dutch Comic Con Winter edition 2017 georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. De leden van Filmhoek.nl waren daarbij voor de nieuwste aflevering van Dutch Angle Film Journal.

Interview Keegan Connor Tracy

Keegan Connor Tracy is een prijswinnend actrice, vooral bekend van het brede scala aan karakters die ze kan spelen- van de ondoorgrondelijke Blue Fairy in ABC’s hit show Once Upon A Time tot de onrustige Blair Watson die jonge Norman steunt in Bates Motel. Tegelijkertijd blijft ze het spectrum als acteur onderzoeken.

Interview Tom Hopper

Tom Hopper is vooral bekend van zijn populaire rollen als Billy Bones in Black Sails en Sir Percival in BBCs Merlin. Met rollen in meerdere bekende Britse shows, waaronder Casualty, Kingdom, Doctors, Good Cop en Barbarians Rising, heeft Tom zichzelf omhoog gewerkt tot een van de bekende gezichten op de Britse televisie. Ook zat Tom in Matt Smith’s eerste aflevering van Doctor Who. Tom was recentelijk te zien in het zevende seizoen van Game of Thrones waar hij de rol van Dickon Tarly vertolkt.

Interview Spencer Wilding

Welsh acteur Spencer Wilding staat met name bekend vanwege het vertolken van grote en intimiderende wezens. Hij was onder andere een weerwolf in Harry Potter en de gevangenisbewaker die Star Lord’s tape afpakte in Guardians of the Galaxy. Toch is zijn bekendste rol waarschijnlijk die van Darth Vader in het vorig jaar verschenen Rogue One: A Star Wars Story.
Dutch Comic Con wordt ieder jaar gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Tevens wordt er sinds 2016 ook in Winter Editie gehouden. Tijdens de conventie is van alles te doen op het gebied van comics, games, films en anime. Ook is er veel te doen rondom cosplay. Filmhoek is regelmatig aanwezig en kon daar onder andere al interviews houden met Stefanie JoostenIan Beattie, Victoria Atkin en Paul Amos. Video’s hiervan vind je op ons Youtube-kanaal.