Dwayne Johnson en Vanessa Kirby in Hobbs & Shaw setfoto

Terwijl de opnames van Hobbs & Shaw doorgaan in Londen, heeft hoofdrolspeler Dwayne Johnson op Instagram een nieuwe setfoto gedeeld van de Fast & Furious spin-off. Op de foto zien we Johnson samen met Vanessa Kirby. Bekijk de foto hieronder.

De film volgt Dwayne Johnson‘s Diplomatic Security Service agent Luke Hobbs  en Jason Statham’s moordenaar Deckard Shaw. De spin-off is voorzien van een script van Chris Morgan, die sinds Tokio Drift uit 2006 aan de franchise heeft gewerkt.

Johnson’s Hobbs verscheen voor het eerst in Fast Five en is sindsdien in elke Fast & Furious-film verschenen. Statham’s Shaw maakte zijn debuut in een post-credit scène in Fast Six en diende als de belangrijkste antagonist van Furious 7 en verscheen tevens in The Fate of the Furious. De aankomende spin-off is een afzonderlijke film van de negende en tiende films in de serie. Fast & Furious 9 gaat op 10 april 2020 in première en Fast & Furious 10, de afsluiter van de serie, op 2 april 2021.

Naast Johnson en Statham zijn er tevens rollen voor Vanessa Kirby (The Crown), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Eddie Marsan en Idris Elba (The Dark Tower, Avengers: Infinity War). Hobbs & Shaw draait vanaf 2 augustus 2019 in de bioscoop.