Dwayne Johnson kondigt Black Adam releasedatum aan

Fans van het DC Extended Universe kregen gisteravond een speciale verassing toen Dwayne Johnson (Hobbs & Shaw) de releasedatum van Black Adam onthulde. De film zal op 29 juli 2022 in de bioscoop verschijnen. Bekijk de aankondiging en de nieuwe teaser-poster hieronder.

Black Adam releasedatum

Dwayne Johnson werkt al 10 jaar aan Black Adam. Het personage zou oorspronkelijk in Shazam! verschijnen, maar er werd besloten dat zijn langverwachte debuut voor een latere film te bewaren. Ondanks dat hij niet in Shazam! verscheen, werd zijn personage echter genoemd door de tovenaar Shazam, gespeeld door Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), die zijn oorsprongsverhaal aan Billy Batson vertelde.

De film is gebaseerd op het DC Comics-personage gemaakt door Otto Binder en C.C. Beck en wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (The Shallows). De film wordt de tweede samenwerking tussen Collet-Serra en Johnson, die ook hebben samengewerkt aan Disney’s komende avonturenfilm Jungle Cruise. De film wordt geproduceerd door Johnson en FlynnPicturesCo’s Beau Flyn samen met Dany Garcia en Hiram Garcia van Seven Bucks Productions. Scott Sheldon zal toezicht houden op het project voor FlynnPictureCo.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, Sarah Shahi en Marwan Kenzari.

Black Adam zal op 29 juli 2022 in de bioscopen verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter