Dwayne Johnson onthult nieuwe Rampage poster

Dwayne Johnson heeft een nieuwe poster vrijgegeven van Rampage. Dit deed hij via Twitter en de poster is hieronder te bekijken. Onder de foto was te lezen:

This is my best friend, George. A rare gigantic albino Silverback.
I love animals because they’re honest. If they like you, they lick you. If they don’t, they eat you.
Our #RAMPAGEMovie trailer drops TOMORROW at 5PM EST/2PM PST.

Dwayne Johnson onthult nieuwe Rampage poster

Primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) is een man die mensen op afstand houdt, maar een onverwoestbare band heeft met George, een ongewoon intelligente zilverrug gorilla waar Okoye al sinds diens geboorte zorg voor draagt. Maar door een ongeautoriseerd experiment dat misgaat verandert deze lieve aap in een woest monster. Het is nog erger: er blijken nog meer op deze manier getransformeerde dieren te zijn, allemaal apexpredatoren. Terwijl deze nieuw gecreëerde monsters zich een weg banen door Noord-Amerika en alles op hun pad verwoesten, gaat Okoye samenwerken met een in diskrediet gebrachte geneticus om een tegengif te maken. Ondertussen moet hij zich door een telkens veranderend slagveld bewegen, om een wereldwijde ramp te voorkomen én om het angstaanjagende wezen dat ooit zijn beste vriend was te redden.

Carlton Cuse en Ryan Condal poetsen het scenario van Non-Stop-scenarist Ryan Engle op. Naast Johnson zijn er rollen voor Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid en Matt Gerald. Rampage wordt geregisseerd door Brad Peyton en is te zien vanaf 20 april 2018.