Dynasty seizoen 4 verschijnt 22 oktober op Netflix!

Wanneer verschijnt Dynasty seizoen 4 op Netflix? Het derde seizoen is pas vanaf 2020 op Netflix Nederland te zien, maar de komst van een vierde seizoen is bevestigd! Dynasty seizoen 4 verschijnt namelijk 22 oktober 2021 op Netflix! Dynasty is een Amerikaanse serie, gebaseerd op de succesvolle gelijknamige soap uit in de jaren tachtig. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Dynasty seizoen 4

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Christal is nieuwe vriendin van Blake en die twee staan op het punt met elkaar te trouwen. De perikelen van de families op zakelijk en privé gebied staan dan ook centraal.

Het eerste seizoen had rollen voor Elizabeth Gillies als Fallon Carrington, Grant Show als haar vader Blake Carrington, Nathalie Kelley als Blake’s nieuwe vrouw Cristal, en James Mackay als zijn zoon Steven, met Robert Christopher Riley als chauffeur Michael Culhane, Sam Adegoke als tech miljardair Jeff Colby, Rafael de la Fuente als Sam “Sammy Jo” Jones en Alan Dale als Joseph Anders. De serie introduceerde later Nicollette Sheridan, Elaine Hendrix, Maddison Brown, Ana Brenda Contreras, Daniella Alonso, Sam Underwood, Michael Michele, Adam Huber, Eliza Bennett.

De reeks is ontwikkeld door Josh Schwartz, Stephanie Savage en Sallie Patrick. De reboot van Dynasty wordt in de Verenigde Staten door The CW uitgezonden. Netflix had eerder een deal met de zender om de afleveringen wekelijks online te zetten, meestal een dag na de uitzending in Amerika. Dit contract verliep twee jaar geleden en daarom duurt het nu wat langer voordat er een nieuw seizoen op de streamer verschijnt.

Dynasty seizoen 4 verschijnt 22 oktober op Netflix!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter