Eddie Murphy op setfoto Beverly Hills Cop 4

Een nieuwe setfoto van de langverwachte sequel Beverly Hills Cop 4 toont Eddie Murphy weer in actie als de bijdehante Detroit-agent Axel Foley. Bekijk de foto hieronder.

Beverly Hills Cop 4

Een nieuwe setfoto van Beverly Hills Cop 4 toont de terugkeer van Eddie Murphy als Axel Foley. Murphy begon zijn carrière als komiek op 18-jarige leeftijd bij de sketch-comedie serie Saturday Night Live. Maar zijn rol in 1984 als detective Axel Foley in Beverly Hills Cop is wat van hem een superster maakte. Twee sequels volgden in 1987 en 1994. Door de tegenvallende ontvangst van Beverly Hills Cop 3 verdween zijn personage echter van het witte doek. De afgelopen jaren laaiden de geruchten over een mogelijke Beverly Hills Cops 4 echter op, totdat in 2019 bekend werd dat Netflix de rechten op het vervolg van Paramount had opgepikt, waarmee de langverwachte film schijnbaar op weg was naar realisatie. Een lange development hell is aan de productie vooraf gegaan. Eerder was bekend dat het Belgische filmmaker duo Adil El Arbi en Bilall Fallah (van de onuitgebrachte film Batgirl) de regie op zich zouden nemen. Dit jaar werd echter aangekondigd dat Mark Molloy die rol zou overnemen.

Nu kan worden bevestigd dat Beverly Hills Cop 4 inderdaad aan het filmen is, aangezien Murphy zelf op de set is gezien terwijl hij aan het testen is als Axel Foley. Twitter-gebruiker @lesley_dis zorgde voor de nieuwste setfoto, waarop Murphy te zien is op de stoep omringd door crewleden. Voor het geval er enige twijfel bestond dat hij Detroit-agent Axel Foley speelt, wordt Murphy gezien met Foley’s vertrouwde Detroit Lions-jas. Zie de afbeelding in de ruimte hieronder:

Er zijn weinig details bevestigd over Beverly Hills Cop 4 wat betreft plot. Er is echter onthuld dat Joseph Gordon-Levitt zich bij Murphy zal voegen in de cast van de film. Er is ook bevestigd dat tv-commercial regisseur Mark Molloy zijn speelfilmdebuut maakt op het vervolg. Murphy heeft door de jaren heen duidelijk gemaakt dat hij Beverly Hills Cop 4 niet zou aanpakken zonder een waardig script. De terugkeer van Axel Foley komt natuurlijk nadat Murphy onlangs nog een van zijn iconische films uit de jaren 80 opnieuw heeft bekeken en meerdere rollen heeft gespeeld voor het lang uitgestelde vervolg Coming 2 America.

Critici werden helaas niet weggeblazen door Murphy’s terugkeer in Coming 2 America, aangezien de Netflix-film momenteel slechts een score van 35% heeft op Rotten Tomatoes. Hopelijk zal de terugkeer van Axel Foley meer bijval krijgen dan de terugkeer van de andere Coming to America-personages van Prince Akeem en Murphy. Fans van de originele Beverly Hills Cop-films hebben duidelijk genoeg redenen om sceptisch te zijn dat Murphy de streetwise-magie van de eerste twee films kan heroveren. Beverly Hills Cop 4 heeft nog geen releasedatum.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter