The Edge of Seventeen Red Band trailer met Hailee Steinfeld

The Edge of Seventeen Red Band trailer met Hailee SteinfeldSTX Entertainment heeft de Red Band trailer vrijgegeven van The Edge of Seventeen met in de hoofdrol Hailee Steinfeld. De film is geschreven en geregisseerd door debuterende Kelly Fremon Craig.

[youtube g2eR6j8eocE]

The Edge of Seventeen is een nieuwe film coming-of -age film in de trant van Sixteen Candles en The Breakfast Club. Het geeft een blik op hoe het is om op te groeien als een jonge vrouw in de moderne wereld van vandaag. Iedereen weet dat volwassen worden moeilijk is, en het leven is niet makkelijker voor de middelbare school student Nadine (Hailee Steinfeld). Haar all-star oudere broer Darian (Blake Jenner) krijgt een relatie met haar beste vriendin Krista (Haley Lu Richardson). Nadine voelt zich eenzamer dan ooit, totdat de onverwachte vriendschap van een doordachte jongen haar een sprankje hoop geeft.

De film heeft ook rollen voor Blake Jenner, Hayden Szeto, Kyra Sedgwick en Woody Harrelson. The Edge of Seventeen is te zien vanaf 30 september.