Een Jongen met de Naam Kerstmis vanaf 24 november op Netflix

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van de kerstfilm Een Jongen met de naam Kerstmis (originele titel A Boy Called Christmas). In de film vindt de vastberaden jonge Nikolas zijn roeping in een magisch land bewoond door elfen in een poging zijn vader te vinden en het geschenk van hoop mee naar huis te nemen. De regie lag in handen van Gil Kenan (City of Ember, Poltergeist), die het gelijknamige boek uit 2015 van schrijver Matt Haig verfilmde. Bekijk de trailer hieronder. De film zal op 24 november op Netflix verschijnen.

Een Jongen met de Naam Kerstmis op Netflix

Nikolas is een doodgewone jongen die op een buitengewoon avontuur vertrekt naar het besneeuwde noorden, op zoek naar zijn vader die op een zoektocht is naar het legendarische Elfen dorp, Elfhelm. Samen met het eigenwijze rendier Blitzen en een trouwe muis ontdekt Nikolas al snel zijn lotsbestemming in dit magische, komische en vertederende verhaal dat bewijst dat niets onmogelijk is.

De cast van de film bestaat uit Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent en Maggie Smith.

De regie is in handen van Gil Kenan op basis van een scenario dat hij schreef met Ol Parker. Het is een bewerking van de bestseller van Matt Haig.

Een Jongen met de naam Kerstmis. is vanaf 24 november in bepaalde landen te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter