Eerste banner voor Hellboy

We zijn minder dan een jaar verwijderd van de Hellboy-reboot met David Harbour in de titelrol. Actrice Milla Jovovich, die de hoofdschurk van de film Nimue aka The Blood Queen speelt, plaatste op Instagram dat de eerste banner voor de film te zien is in Los Angeles. Bekijk deze hieronder!

Hellboy

David Harbour speelt de hoofdrol als Hellboy in de aankomende film en wordt vergezeld door Ian McShane (Deadwood, American Gods) als Hellboy’s adoptievader professor Trevor Bruttenholm, Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil-franchise) als Nimue aka de Blood Queen, Sasha Lane (American Honey) speelt Alice Monaghan, Penelope Mitchell (Hemlock Grove) speelt de oudere heks Ganeida, en Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0, LOST) speelt Major Ben Daimio.

Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) zal regisseren op basis van een script van Andrew Cosby (Eureka), Christopher Golden en de bedenker van het personage, Mike Mignola. Larry Gordon en Lloyd Levin zullen produceren met Mike Richardson van Dark Horse Entertainment. Hellboy zal vanaf januari 2019 in de bioscoop te zien zijn.