Eerste Bastards trailer met Ed Helms en Owen Wilson

Eerste Bastards trailer met Ed Helms en Owen WilsonWarner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de komedie Bastards, met in de hoofdrollen Ed Helms (The Hangover, The Office) en Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Cars). Daarnaast hebben de hoofdrolspelers een speciale boodschap geplaatst op Instagram. Deze kun je hieronder bekijken.

Bastards wordt het regiedebuut van cameraman Larry Sher, onder meer bekend van de The Hangover-trilogie. Het scenario van Justin Malen (Bad Teacher 2) volgt twee broers die altijd van hun excentrieke moeder te horen hebben gekregen dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Wanneer ze erachter komen dat dit een leugen is, gaan de heren op zoek naar hun vader en tijdens deze zoektocht komen ze ineens een heleboel over hun moeder te weten…veel meer dan ze eigenlijk willen weten.

Naast Helms en Wilsen zijn er rollen voor Glenn Close, J.K. Simmons, Terry Bradshaw, Katt Williams, June Squibb, Kate Aselton en Ving Rhames. Bastards is vanaf 26 januari 2017 in de bioscopen te zien.