Eerste beelden Godzilla vs. Kong

Tijdens het Braziliaans entertainmentfestival CCXP zijn de eerste beelden van Godzilla vs Kong verschenen. De langverwachte film zal de monsters van Legendary Pictures voor het eerst samenbrengen in hun gedeelde universum. De film is een vervolg op Godzilla: King of the Monsters en Kong: Skull Island. Die twee films zijn respectievelijk in 2019 en 2017 uitgebracht.

De beelden geven een blik op de twee monsters terwijl fans wachten op de release van een officiële trailer. De video is hieronder te bekijken.

Godzilla vs. Kong

De film zal in de bioscopen verschijnen op 20 mei 2021. In een verrassende zet eerder deze week kondigde Warner Bros. aan dat al hun films uit 2021, inclusief Godzilla vs Kong, dezelfde dag in de bioscopen en HBO Max zullen verschijnen. De film blijft een maand gratis beschikbaar op het platform.

De meest recente film in Legendary’s MonsterVerse, Godzilla: King of the Monsters, verscheen deze zomer in de bioscoop. Het eindigde met Godzilla die zijn rechtmatige plaats innam als de heerser van alle Titanen. Helaas was de film een ​​financiële teleurstelling, met een winst van slechts $385,9 miljoen, tegen een budget van $200 miljoen.

Adam Wingard regisseert Godzilla vs. Kong, dat dient als een vervolg op zowel King of the Monsters als Kong: Skull Island. De opnames begonnen afgelopen november. Millie Bobby Brown, Kyle Chandler en Zhang Ziyi zullen allemaal hun rol hernemen uit King of the Monsters. Enkele van de nieuwe castleden zijn Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Jessica Henwick, Demián Bichir en Rebecca Hall.

Godzilla vs Kong draait vanaf 20 mei 2021 te zien in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter