Eerste beelden voor Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Netflix heeft Bridgerton-fans een eerste blik gegeven op de aanstaande prequel van de populaire Netflix-serie, getiteld Queen Charlotte: A Bridgerton Story. De trailer komt tijdens het met aankondigingen gevulde Tudum-evenement van Netflix.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story 

Gecentreerd op de opkomst van koningin Charlotte naar bekendheid en macht, vertelt deze prequel het verhaal van hoe het huwelijk van de jonge koningin met koning George zowel een geweldig liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving veroorzaakte, waardoor de wereld van de Ton ontstond die werd geërfd door de personages in Bridgerton.

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story heeft rollen voor India Amarteifio, Michelle Fairley, Corey Mylchreest, Sam Clemmett, Hugh Sachs, Richard Cunningham, Tunji Kasim, Rob Maloney en Cyril Nri.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter