Eerste beelden voor Shadow and Bone seizoen 2

Netflix heeft eindelijk de eerste Shadow and Bone seizoen 2 sneak peek clip uitgebracht. Bekijk deze hieronder. In het tweede seizoen zullen Jesse Mei Li, Ben Barnes en Archie Renaux terugkeren.

In de nieuwe afleveringen zijn er ook rollen voor Lewis Tan (Mortal Kombat) als Tolya Yul-Bataar, Anna Leong Brophy (Traces) als Tamar Kir-Bataar, Patrick Gibson (The OA) als Nikolai Lantsov, en Jack Wolfe (The Witcher) als Wylan Hendriks.

Shadow and Bone seizoen 2

Shadow and Bone is gebaseerd op de succesvolle Grishaverse-reeks van Leigh Bardugo. We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld aan waarin we kennismaken met de nederige soldaat en wees Alina Starkov. Zij heeft net een buitengewone kracht in zichzelf ontketend die de sleutel zou kunnen zijn tot de vrijheid van haar land. Door de levensgevaarlijke dreiging van de ‘Shadow Fold’ besluit Aline haar vertrouwde omgeving te verlaten en zich aan te sluiten bij de Grisha, een elitair leger met magische soldaten. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten ontdekt ze dat bondgenoten en vijanden een en dezelfde kunnen zijn en dat niets is wat het lijkt in deze weelderige wereld. Er zijn gevaarlijke krachten in het spel, waaronder een bende charismatische criminelen. Ze beseft dat er meer nodig zal zijn dan alleen wat magie om te kunnen overleven.

De cast bestaat uit namen als Ben Barnes, Kit Young, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Archie Renaux, Amita Suman, Zoë Wanamaker, Sujaya Dasgupta, Danielle Galligan, Daisy Head, Simon Sears, Calahan Skogman, Kevin Eldon, Julian Kostov, Luke Pasqualino, Jasmine Blackborow, Gabrielle Broos.

Shadow and Bone is gemaakt en geproduceerd door Oscar-genomineerde Eric Heisserer, die ook optreedt als schrijver en showrunner.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter