Eerste beelden voor Vikings: Valhalla seizoen 2

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van Vikings: Valhalla seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. De legendarische Vikinghelden – Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en Harald Sigurdsson (Leo Suter) – voeren een wanhopige laatste strijd tegen Olaf en zijn krijgers in deze exclusieve clip met eerste beelden uit seizoen 2 van Vikings: Valhalla. De epische saga Vikings: Valhalla keert terug naar Netflix in 2023.

De serie, die fungeert als een vervolg op het History Channel-drama Vikings, speelt zich meer dan honderd jaar na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke serie af en volgt de heldendaden van de legendarische Noorse ontdekkingsreizigers Leif Eriksson (Sam Corlett) en zijn zus Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson), evenals de ambitieuze koning van Noorwegen Harald Sigurdsson (Leo Suter).

De dramaserie werd eerder aangekondigd als een reeks van 24 afleveringen, opgedeeld in totaal drie seizoenen van acht afleveringen. Jeb Stuart keert terug als bedenker, showrunner en uitvoerend producent van zowel het tweede als het derde seizoen. Onder anderen Sam Corlett (Leif Eriksson), Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter) en Leo Suter (Harald Sigurdsson) zullen hun rollen opnieuw opnemen.

Vikings Valhalla seizoen 2 

Vikings: Valhalla neemt ons mee naar het begin van de 11e eeuw en vertelt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit die tijd, waaronder de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.

Vikings: Valhalla is een spin-off van History’s Vikings en speelt zich een eeuw na de originele serie af, terwijl het de verhalen vertelt van enkele van de bekendste Noormannen in de geschiedenis, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en William the Conqueror.

In Vikings: Valhalla zullen Sam Corlett, Leo Suter, Bradley Freegard, Frida Gustavsson, Laura Berlin, en Caroline Henderson de hoofdrol spelen.

Vikings-maker Michael Hirst zal terugkeren voor de serie, die wordt geschreven en geproduceerd door Jeb Stuart (Die Hard).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter