Eerste blik op Emma Thompson in trailer voor nieuwe HBO-serie Years & Years

HBO heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aanstaande Britse dramaserie Years & Years, waarmee we een voorproefje krijgen van hoe het leven van een familie onmiddellijk kan worden beïnvloed door de drastische veranderingen in politiek, economie en technologische vooruitgang. Bekijk de trailer hieronder. Met in de hoofdrol Academy Award-winnende actrice Emma Thompson (Howards End, Late Night) als de controversiële politicus Vivienne Rook.

Years & Years is een epische saga van een normaal gezin gedurende 15 jaar. Naarmate de maatschappij sneller verandert dan ooit, zullen de Lyons alles ervaren waar we op hopen in de toekomst, en alles waar we bang voor zijn. Ze worden verlieft, worden oud, gaan uit elkaar en komen samen terug, terwijl ze voortdurend naar de toekomst kijken.

De serie bevat ook rollen voor Rory Kinnear (Black Mirror) als Stephen Lyons, T’Nia Miller als Celeste Bisme-Lyons, Russell Tovey (Quantico) als Daniel Lyons, Jessica Hynes (Spaced) als Edith Lyons, Ruth Madeley als Rosie Lyons, Anne Reid (The Mother) als Muriel Deacon, Dino Fetscher (Paranoid) als Ralph Cousins, Jade Alleyne (The Lodge) als Ruby Bisme-Lyons en Maxim Baldry (Mr. Bean’s Holiday) als Viktor Goraya.

De serie is gemaakt en geschreven door Russell T. Davies. Het is uitvoerend geproduceerd door Simon Cellan Jones, Michaela Fereday, Lucy Richer en Nicola Shindler met Karen Lewis als producer. Het drama is productie door BBC One, HBO en Canal +.

Years & Years is te zien vanaf 24 juni.