Eerste blik op Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Eerste blik op Fantastic Beasts: The Crimes of GrindelwaldWarner Bros. heeft zojuist de officiële titel van Fantastic Beasts 2 onthuld; die luidt Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. De studio heeft tevens een nieuwe foto vrijgegeven met de castleden. Bekijk deze hieronder.

Aan het einde van de eerste film werd de krachtige Duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Depp) met behulp van Newt Scamander (Redmayne) gevangen gezet door de MACUSA. Maar, zoals hij al dreigde, wist Grindelwald aan zijn gevangenschap te ontsnappen en is hij begonnen met het verzamelen van volgelingen. De meesten daarvan zijn zich niet bewust van zijn ware plannen: om volbloedtovenaars te laten heersen over niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald ervan te weerhouden zijn plannen uit te voeren, roept Albus Dumbledore (Law) de hulp in van zijn voormalig leerling Newt Scamander. Hij gaat akkoord, zich niet bewust van de gevaren die hem te wachten staan. Grenzen worden getrokken en liefde en loyaliteit komen zelfs bij de beste vrienden en meest hechte families op het spel te staan, in een steeds verdeelder rakende toverwereld.

Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt wederom de hoofdrol als Newt Scamander. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine Waterston als Auror Tina Goldstein, Alison Sudol als haar zuster Queenie Goldstein en Dan Fogler als Jacob Kowalski.

Johnny Depp zien we terug in een grotere rol als het personage Gellert Grindelwald, een krachtige duistere tovenaar. Jude Law stapt in de huid van een jongere Dumbledore. Andere rollen zijn er voor Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, Brontis Jodorowsky, Wolf Roth, Victoria Yeates, Derek Riddell, Jessica Williams en Fiona Glascott. De verschijningsdatum van David YatesFantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald staat gepland op 15 november 2018.