Eerste blik op film House of Gucci met Lady Gaga & Adam Driver

Terwijl de productie van de film House of Gucci in Italië doorgaat, heeft Grammy-winnaar en Oscar-genomineerde Lady Gaga op Twitter de eerste foto onthult van Ridley Scott‘s aankomende misdaaddrama. Bekijk de foto hieronder. De film gaat over de gebeurtenissen rond de moord op Guccio Gucci’s kleinzoon Maurizio. Patrizia Reggiani werd beschuldigd en veroordeeld voor het organiseren van de moord op Maurizio Gucci in 1995 nadat hij haar had verlaten voor een jongere vrouw. Ze zat 18 jaar in de gevangenis voordat ze in 2016 werd vrijgelaten.

House of Gucci film

De film is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed uit 2001 van Sara Gay Forden. De hoofdrol wordt gespeeld door Lady Gaga in de rol van Patrizia Reggiani, die werd berecht en veroordeeld voor het orkestreren van de moord op haar ex-man en voormalig hoofd van het Gucci-modehuis Maurizio Gucci, gespeeld door Adam Driver. In de film spelen ook Al Pacino, Jared Leto, Jack Huston, Reeve Carney en Jeremy Irons.

De film wordt geregisseerd door Ridley Scott op basis van een scenario door Roberto Bentivegna.

De film wordt geproduceerd door Ridley en Giannina Scott via hun Scott Free Productions-banner, met Kevin Walsh ook aan boord als producer.

MGM heeft de releasedatum van House of Gucci vastgesteld op 24 november 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter