Eerste blik op Guardians of the Galaxy

Marvel Studios heeft de eerste foto vrijgegeven van de cast uit Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy. Deze Phase 2-superheldenfilm wordt geregisseerd door James Gunn en verschijnt 14 augustus in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de foto hieronder.

Guardians of the Galaxy

Op de foto zijn Gamora (Zoe Saldana), Star-Lord (Chris Pratt), Rocket Raccoon (met stem van Bradley Cooper), Drax the Destroyer (Dave Bautista) en Groot (met stem van Vin Diesel) te zien.

Guardians of the Galaxy gaat over een mix van personages die samen moeten werken om het universum te verdedigen tegen een vijand. In het heelal wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

De regie van de film is in handen van James Gunn, die het scenario samen schreef met Nicole Perlman. De cast bestaat uit Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista, Vin Diesel, Michael Rooker, Benicio Del Toro, Glenn Close, John C. Reilly, Lee Pace, Karen Gillan, Djimon Hounsou.

Guardians of the Galaxy draait vanaf 1 augustus 2014 in de bioscoop.