Eerste blik op Halle Berry in John Wick: Chapter 3

De film’s officiële Twitter account heeft de eerste foto vrijgegeven van Oscar-winnaar Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle, X-Men franchise) als Sofia in John Wick: Chapter 3. Deze kun je hieronder bekijken.

Halle Berry

Berry zal te zien zijn naast Keanu ReevesAnjelica HustonAsia Kate DillonMark DacascosJason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen. Tevens zullen Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ruby Rose zullen naar alle waarschijnlijkheid terugkeren voor de sequel. Hiroyuki Sanada (The Wolverine) zal de hoofdschurk spelen.

Ditmaal is John Wick (Keanu Reeves) op de vlucht, in plaats van op jacht. Nadat hij iemand in het Continental Hotel vermoord heeft, hebben huurmoordenaars wereldwijd het op hem voorzien; er staat een prijs van maar liefst 14 miljard dollar op zijn hoofd. Het slachtoffer was lid van de High Table die het contract bestelde. John had al moeten worden geëxecuteerd, maar de manager van Continental, Winston, heeft hem een ​​genadeperiode van een uur gegeven voordat hij ‘Excommunicado’ is – lidmaatschap ingetrokken, verbannen uit alle services en afgesneden van andere leden. John gebruikt de dienstensector om in leven te blijven terwijl hij zijn weg vind uit New York City.

De film is wederom geschreven door Derek Kolstad en wordt weer geregisseerd door Chad Stahelski. John Wick: Chapter 3 draait vanaf 17 mei 2019 in de bioscoop.