Eerste blik op Jamie Clayton als Pinhead in Hellraiser remake

De eerste officiële foto’s zijn onthuld voor Hellraiser, de remake van 20th Century Studios van Clive Barker’s horrorklassieker uit 1987. De film gaat op 7 oktober in première. De foto’s geven ons een blik op Jamie Clayton als Pinhead, de belangrijkste schurk van de horrorfranchise en leider van de Cenobites.

Jamie Clayton als Pinhead

In de film komt een jonge vrouw die worstelt met een verslaving in het bezit van een oude puzzeldoos, niet wetende dat het de bedoeling is om de Cenobites op te roepen, een groep sadistische bovennatuurlijke wezens uit een andere dimensie

De Hellraiser remake is geregisseerd door David Bruckner (The Ritual, The Nighthouse) op basis van een scenario geschreven door Ben Collins en Luke Piotrowski, gebaseerd op het verhaal van David S. Goyer. De cast bestaat uit Odessa A’zion, Jamie Clayton, Adam Faison, Drew Starkey, Brandon Flynn, Aoife Hinds, Jason Liles, Yinka Olorunnife, Selina Lo, Zachary Hing, Kit Clarke, met Goran Visnjic en Hiam Abbass.

De film is geproduceerd door Goyer, Barker, Marc Toberoff en Chris Stone, met Gary Barber, Peter Oillataguerre en Todd Williams als uitvoerende producenten. Het is een productie van Spyglass Media Group.

De Hellraiser franchise is gebaseerd op de horrornovelle van Clive Barker, getiteld The Hellbound Heart. De eerste film, uitgebracht in 1987, vertelde oorspronkelijk het verhaal van een ontrouwe vrouw die probeert haar dode minnaar te helpen bij zijn ontsnapping uit de hel. Pinhead is de schurk van de franchise en leidt de sadomasochistische demonen genaamd Cenobites, die worden opgeroepen door een antieke puzzeldoos. Vanwege de cult-aanhang werd het gevolgd door nog negen sequels.

De aankomende filmremake is niet de enige die momenteel in de maak is, aangezien HBO ook een serieadaptatie van Hellraiser ontwikkelt, met Clive Barker als uitvoerend producent en David Gordon Green die verschillende afleveringen gaat regisseren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter