Eerste blik op Lady Gaga & Bradley Cooper in A Star is Born remake

Warner Bros. Pictures kondigde vandaag aan dat de opnames van de aankomende musical remake A Star is Born officieel van start zijn gegaan. Dit deden ze middels onderstaande foto. Deze geeft ons een eerste blik op hoofdrolspelers Lady Gaga en Bradley Cooper. De film is tevens het regiedebuut van Cooper.

A Star is Born

A Star is Born is inmiddels de vierde versie van het verhaal, waarin de dromen van een gewoon meisje werkelijkheid worden wanneer ze de filmindustrie weet binnen te komen en een schijnbaar perfect huwelijk aangaat met een Hollywoodberoemdheid. Maar terwijl de ster van deze jonge vrouw begint te rijzen, zinkt echtgenoot Norman Maine steeds verder weg in drankzucht en misère. William A. Wellman regisseerde het origineel uit 1937 met in de hoofdrol Janet Gaynor en Fredric March. De versie uit 1954 is afkomstig van George Cukor en zag in de hoofdrol Judy Garland en James Mason. In 1976 kwam Frank Pierson met een update van het verhaal met Barbra Streisand en Kris Kristofferson.

Lady Gaga’s rol in A Star is Born is meteen haar eerste hoofdrol in een film. Ze zal tevens een aantal nieuwe songs componeren. A Star is Born zal te zien zijn vanaf 28 september 2018.