Eerste blik op Netflix serie Anne

Netflix heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende serie Anne, een hervertelling van het klassieke kinderboek Anne of Green Gables door Lucy Maud Montgomery. Deze kun je hieronder bekijken.

Anne serie

Netflix serie Anne

Anne is een meisje dat wees is geworden. Ze komt terecht bij een ander gezin, in een ander dorpje. Het gezin had echter op iemand anders gerekend en dus is Anne bepaald niet welkom. Waar Anne ook komt, ze wordt door vrijwel niemand geaccepteerd. Dit komt mede omdat ze een weeskind is, maar het roodharige meisje laat zich er niet door uit het veld slaan. Ze blijft positief en ze blijft er voor vechten om geaccepteerd en geliefd te worden. De aanhouder wint, want langzaam maar zeker veranderen de mensen in haar omgeving van mening. Marilla en Matthew Cuthbert raken als eerste betoverd door de energie, intelligentie en verbeeldingskracht van Anne.

Anne is een Canadese televisieserie die gebaseerd is op het boek Anne van het Groene Huis (originele titel Anne of Green Gables) van Lucy Maud Montgomery uit 1908. De reeks werd bedacht door Moira Walley-Beckett.

Anne heeft hoofdrollen voor Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Dalila Bela, Lucas Jade Zumann.

De coming-of-age-serie Anne verschijnt op 12 mei op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter