Eerste blik op terugkerende cast Zombieland: Double Tap

Vandaag krijgen we een eerste blik op de terugkerende castleden van de Zombieland sequel, die nu als titel Zombieland: Double Tap krijgt! Bekijk de foto hieronder.

Zombieland: Double Tap

Regisseur Ruben Fleischer en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick werden allemaal op de kaart gezet na het succes van het origineel. Fleischer regisseerde recentelijk Sony’s eerste Spider-Man spin-off Venom en Rheese en Wernick gingen door met de Deadpool-franchise tot leven te brengen voor Fox. Alle drie zullen ze terugkeren voor het vervolg.

De film bevat ook de terugkeer van acteurs Woody Harrelson (Solo: A Star Wars Story), Jesse Eisenberg (Now You See Me), Emma Stone (La La Land) en Abigail Breslin (Scream Queens). Daarnaast weet Deadline te melden dat Luke Cage en Iron Fist actrice Rosario Dawson zich voegt bij de cast van de sequel.

Het origineel volgde vier vreemden die ten midden van een zombie-apocalyps samenkomen en na een ruwe start samen met elkaar een hechte groep vormen. Harrelson speelde de gewelddadige cowboy Tallahassee, Eisenberg speelde geeky Columbus, en Stone en Breslin zagen we als de geslepen zussen Wichita en Little Rock.

Zombieland kwam uit in 2009 en werd al snel een van de meest spraakmakende en geprezen hits uit het zombie-genre. De film was ook een commerciële hit en wist meer dan $100 miljoen wereldwijd op te halen op een budget van $24 miljoen.