Eerste blik op Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted

Nolan North, die bekend staat als de stem van Nathan Drake in de Uncharted games, heeft op Instagram de eerste officiële foto’s onthuld vanaf de set van de langverwachte verfilming van de populaire videogamefranchise. We krijgen ook een blik op Tom Holland als Nathan Drake in de live-action film. Bekijk de volledige Uncharted foto’s hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thanks for the walkthrough on @UnchartedMovie. Couldn’t be happier that you’re Nathan Drake, @TomHolland2013 Good luck with the “half tuck”!

Een bericht gedeeld door Nolan North (@reallynolannorth) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op

Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted

Uncharted wordt geregisseerd door Ruben Fleischer, regisseur van Zombieland en Venom, en zal een prequel zijn op de gameserie. De film is gebaseerd op de sequentie in Uncharted 3: Drake’s Deception waarin de jonge dief Nathan Drake (Holland) voor het eerst zijn partner Victor Sullivan (Mark Wahlberg) ontmoet en in wezen de evenementen van de volledige gamefranchise start.

Tom Holland en Mark Wahlberg worden vergezeld door de voor een Academy Award genomineerde acteur Antonio Banderas (The Mask of Zorro, Pain and Glory), Grey’s Anatomy actrice Sophia Ali en Chilling Adventures of Sabrina-acteur Tati Gabrielle.

Het verhaal is gebaseerd op de actie-avonturenvideogame Uncharted: Drake’s Fortune van Naughty Dog en Sony Interactive en volgt een afstammeling van ontdekkingsreiziger Sir Francis Drake, een schatzoeker genaamd Nate Drake, die gelooft dat hij de verblijfplaats van El Dorado heeft ontdekt. De zoektocht wordt competitief wanneer een rivaliserende jager zich in de strijd mengt, en escaleert wanneer wezens – gemuteerde afstammelingen van Spanjaarden en nazi’s – hen beginnen aan te vallen.

De film wordt uitgebracht op 16 juli 2021.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter