Eerste blik: Will Smith & Martin Lawrence zijn terug in Bad Boys for Life

Will Smith heeft op Instagram een eerste blik vrijgegeven op Bad Boys for Life. We krijgen een eerste blik op Smith en Martin Lawrence in het langverwachte derde deel van de franchise. Bekijk de post hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

FIRST LOOK! Theeeeey’re BAAAAaaaack! 🙂 @badboys ⁣ ⁣ ?: @westbrook @jas

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op

De nieuwe film richt zich op de Miami PD en de poging van het elite AMMO-team om Armando Armas (Jacob Scipio), hoofd van een drugskartel, te vernietigen. Armando is een koelbloedige moordenaar met een wrede, treiterende aard. Hij is toegewijd aan het werk van het kartel en wordt door zijn moeder gestuurd om Mike Lowery te vermoorden.

Naast Will Smith en Martin Lawrence, zijn er rollen voor Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Jacob Scipio en Charles Melton.

De eerste twee Bad Boys-films werden geregisseerd door Michael Bay. Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah zullen de regie van de nieuwe film voor hun rekening nemen. Het scenario is geschreven door Peter Craig (Bad Boys 2), Joe Carnahan (The A-Team) en Chris Bremmer. Jerry Bruckheimer zal zijn producerende rol hervatten.

Bad Boys for Life draait vanaf januari 2020 in de bioscoop.