Eerste Bridget Jones’s Baby poster

Universal Pictures en Working Title  hebben de eerste Bridget Jones’s Baby poster vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. Het toekomstige derde deel in de Bridget Jones-franchise is te zien vanaf 16 september.

Bridget Jones's Baby

Renée Zellweger en Colin Firth zijn eindelijk weer samen te zien in de nieuwe film Bridget Jones’s Baby. ‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden.

Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Patrick Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op d’r kop. Hij heeft alles wat de Britse Mr. Darcy mist. Tot haar grote schok blijkt Bridget ook nog eens in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

Andere rollen zijn er voor Jim Broadbent, Gemma Jones en Emma Thompson.

De regie is in handen van Sharon Maguire, die ook verantwoordelijk was voor de eerste Bridget Jones’s film. Het script komt ook van Maguire, in samenwerking met David Nicholls.

De film wordt de derde film gebaseerd op de boeken van Helen Fielding. Daarvoor waren Bridget Jones’s Diary (2001) en Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) al verfilmd. Dit keer zal de film niet totaal gebaseerd zijn op het boek, Bridget Jones: Mad About the Boy.

Het  derde deel in de Bridget Jones-franchise is te zien vanaf 16 september.